dissabte, 19 de desembre del 2015

Anàlisi d'anuncis publicitaris



ANUNCI HUGO BOSS COLÒNIA

-Quins recursos s'utilitzen?
El recurs que més s'utilitza és el de patrons ideals, ja que ven el producte desde la bellesa i la perfecció. També s'utilitza la atracció sexual.
-Què ens venen?
Es ven la nova colònia d'Hugo Boss per home.
-Quin és el target?
Als homes, ja que aquet anunci és una colònia per ells. Però també va dedicat perquè les dones comprin aquet producte per ells.





ANUNCI DE COCA-COLA:

-Quins recursos s'utilitzen?
La paraula esquer ''felicidad'' ja que apareix en les dues frases que apareixen en l'anunci.
També apaperix la tendresa reflectada en els nens.
També apereix la sorpresa en tot l'anunci.
-Què ens venen?
Ens venen el producte de Coca-Cola, però també es podria vendre la igualtat que ha d' existir entre totes les persones.
-Quin és el target?
L'anunci està dedicat a totes les persones en general. 


 ANUNCI DE NOCILLA:

-Quins recursos s'utilitzen?
Paraula esquer al final del anunci on diu: ''la auténtica'' i també en la frase ''Te hace grande''.
També utilitza el recurs de patrons ideals, ja que finalment guanyen.
També s'usa el recurs de sorpresa.
-Què ens venen?
El producte de Nocilla i a més la felicitat d'un nen i que tot és possible.
-Quin és el target?
Els usuaris serien els nens i els compradors els pares.
 

dissabte, 14 de novembre del 2015

Pràctica de producció d'imatges

1. Format horitzontal, primeríssim primer pla, línies dominants corbes, angulació mitja-frontal:









2.Format vertical, primer pla, llum dura:







3.Pla americà, composició terços, angulació picat-frontal, llum difosa:








4.Pla mig, composició clàssica, angle aberrant:










5.Pla sencer, angle zenital:










6.Angle nadir, color molt saturat:











7.Pla general, línies rectes, angulació 3/4:










8. Primer pla, hi ha alguna cosa fora de camp, llum dura:










9.Pla de detall, composició terços, angle contrapicat:










10. LLIURE: Presa arran, llum dura i pla general:




















diumenge, 8 de novembre del 2015

Diferents tipus d'objectius





Ull de peix: 























Fotografia feta per un objectiu d'ull de peix










Es denominen objectiu ull de peix a aquells objectius els quals tenen un angle de visió extremadament gran, de 180º o més. L'objectiu ull de peix és una forma especial d'objectiu gran angular, la distorsió que s'aconsegueix s'assembla a una imatge reflectida en una esfera. Inicialment van ser desenvolupats per ser usats en meteorologia per estudiar la formació de núvols, convertint-se ràpidament en objectius populars per a fotografia general per la seva aparença distorsionada i única de la imatge.



Gran angular:



 











 





 


Fotografia feta per un ojectiu  gran angular




 

 
Un gran angular és un objectiu (de càmera de fotos o de cinema) que té una distància focal més reduïda (35 mm o menys, en format 135) que la d'un objectiu normal, cosa que li permet captar vistes més àmplies que les de la perspectiva de l'ull humà.


  
Objectiu normal:


 






 







Fotografia feta per un objectiu normal







Un objectiu normal és un objectiu d'una càmera de fotos o de cinema que mostra una perspectiva semblant a la de l'ull humà. Per convenció s'ha determinat que sigui la diagonal del negatiu que es fa servir.


Teleobjectiu:










Fotografia feta amb un teleobjectiu
 

 



 

Un teleobjectiu és un objectiu d'una càmera fotos o de cinema que té una distància focal més gran que la d'un objectiu normal i, per tant, capta una imatge més restringida que l'ull humà i sembla aproximar aquesta imatge.



Macro objectiu:















Fotografia feta per un macro objectiu







 
Es denominen objectius macro aquells especialment dissenyats per enfocar correctament a una distància molt petita, per aconseguir ampliacions generalment d'1:1 (o grandària natural) sense requerir equipament addicional. En general, són objectius dissenyats específicament per a tal fi, gairebé sempre amb longitud focal compresa entre normal i teleobjectiu. Estan minuciosament corregits per treballar a curtes distàncies, el que els fa en general costosos.




Súper gran angular:







 
Fotografia feta per un objectiu súper gran angular





 

Són gran angulars amb distàncies focals menors a 28 mm i un angle de visió superior a 80 . Aquests angulars solen ser emprats per a fotografia artística, de naturalesa i fins i tot de nus , per a la consecució de determinats efectes especials que s'obtenen per la seva distorsió de la imatge
 

Imatge amb poca profunditat de camp:


 










 


 

Imatge amb molta profunditat de camp:













La profunditat de camp:

La profunditat de camp en fotografia i cinematografia és l'espai que hi ha entre dos punts, pròxim i llunyà, de manera que els objectes que hi ha entre aquests dos punts queden enfocats. Els objectes que queden més propers a la càmera que el punt pròxim surten desenfocats, i també els que queden més allunyats que el punt llunyà.


 

dilluns, 26 d’octubre del 2015

Tipus de càmeres





Càmera polaroid:












Fotografia feta per una càmera polaroid








El 1928, la investigació amb materials sensibles a la llum va permetre a un jove inventor americà, Edwin H. Land, evolucionar un sistema de fotografia instàntanea, per mitjà del qual s'obtenia una còpia en paper d'una fotografia presa segons abans.Va desenvolupar el primer filtre polaritzador sintètic.
Després de diversos anys de desenvolupament, el 1932 va fundar els laboratoris Land-Wheelwright, que el 1935 van adoptar la denominació actual de Polaroid.
La comercialització del producte va començar el 1937. 
El 1947 va sorprendre el món presentant davant la Societat Òptica Estatunienca la primera fotografia instantània: una càmera que revelava i positivava la imatge en tan sols 60 segons.
Aquest invent es va convertir en la insígnia de l'empresa fins a l'aparició de la fotografia digital.
La primera càmera Polaroid es va vendre el novembre de 1948.


Càmera rèflex:
 

 










Fotografia feta per una càmera rèflex
 








Una càmera rèflex és una càmera fotogràfica en què la imatge recollida per l'objectiu és reflectida en un mirall per portar-la a un visor (mitjançant un pentaprisma) o, antigament, a un vidre d'enfocament, d'una manera que la imatge observada pel fotògraf sigui pràcticament idèntica a la que recollirà la pel·lícula o sensor.
Les càmeres de tipus rèflex són les més versàtils per als aficionats. Per la seva construcció permeten un canvi fàcil d'objectius i de tota una sèrie d'accessoris. A més a més tant el seu pes i volum com el preu són relativament moderats.





Càmeres compactes:














Càmera compacta és un terme que s'usa per a designar una càmera fotogràfica senzilla amb un objectiu que no és desmuntable. Les càmeres compactes solen ser més senzilles de fer servir que les càmeres reflex i més econòmiques. Normalment la seva funcionalitat està limitada en comparació amb les reflex, tot i que solen ser més lleugeres i fàcils de transportar, fet que les fa ideals per portar-les de viatge.



Càmera Leica:
 












Leica és una casa alemanya dedicada a la fabricació d'instruments òptics d'alta precisió. El nom és la contracció de les paraules Leitz i càmera. Està dividida en tres companyies: Leica Camera AG, Leica Geosystems AG i Leica Microsistems AG, es dediquen principalment a produir càmeres fotogràfiques (Fotografia), equipament topogràfic (Topografia) i Microscopis respectivament.
Leica Microsystems AG és la propietària de la marca Leica i proporciona llicències a Leica Camera AG i a Leica Geosystems.


Càmera bridge:
 Una càmera bridge o càmera pont és una càmera digital amb funcions avançades (modes manuals, control de format RAW), amb una lent de gran abast i versàtil, no intercanviable i un visor electrònic.
El nom ve de l'anglès camera bridge (que vol dir camera pont en català), ja que les bridge es troben en un punt entre les càmeres compactes i les càmeres digitals DSLR categories d'equips, entre les quals es troben tant en termes de rendiment, mida i preu.


 Càmeres subaquàtiques:
 



Fotografia feta per una càmera subaquàtica









Les càmeres subaquàtiques són càmeres fotogràfiques hermètiques amb una estructura forta per suportar la pressió de l'aigua.
Algunes d'aquestes càmeres, ofereixen una selecció de caixes subaquàtiques que són submergibles fins a l'equivalent a 40 metres de profunditat. Aquestes caixes es troben construïdes amb policarbonat, per permetre que la càmera resisteixi fermament els cops i les sacsejades sobre terra ferma.
Es troben proveïdes d'un visor rèflex. Les focals dels seus objectius són més curts per compensar l'augment provocat per la refracció de l'aigua.
Els controls d'aquests tipus de càmeres són de grans dimensions, perquè resultin més visibles i llegibles sota l'aigua.



Càmeres d'un sol ús:
















Una càmera d'un sol ús és una càmera fotogràfica en la qual, tant el rodet com la lent i la resta de components, estan integrats en una mateixa carcassa, de tal manera que, per extreure el film de l'interior a l'hora de revelar, es fa malbé irremeiablement l'estructura de la càmera, impedint-ne un ús posterior. Es tracta de càmeres molt internacionals, disponibles en gairebé tots els països (Japó, Xina, Espanya, Amèrica del Sud, Austràlia, Canadà i llocs d'alt valor turístic). El 1986 el fabricant japonès Fuji creà la primera càmera d'un sol ús, molt popular entre els turistes durant uns quants anys.



Càmera digital:










Fotografia feta per una càmera digital


  

Una càmera digital és un dispositiu electrònic que es fa servir per capturar i emmagatzemar fotografies en un format digital, en comptes d'utilitzar pel·lícules fotogràfiques com les càmeres convencionals, o imatges gravades en un format anàleg a la cinta magnètica com moltes càmeres de vídeo.

Les càmeres digitals compactes modernes generalment són multifuncionals i contenen alguns dispositius capaços d'enregistrar sons i/o vídeos a més de les fotografies. Actualment es venen més càmeres fotogràfiques digitals que pel·lícules de 35 mm.


dilluns, 19 d’octubre del 2015

Plans i angulacions de la pel·lícula Titànic


PLANS:

 Pla mig llarg

Pla conjunt




 
Primer pla
Pla general




Pla  aberrant


 
Pla de tall 



Pla mig curt




 Primeríssim primer pla 

 Pla sencer


ANGULACIONS:

En el pla horitzontal:



Frontal


3/4


 
Lateral


7/8 la Rose


Posterior



En el pla vertical:

Zenital/Picat absolut





Picat



 
Normal




Contrapicat


 Nadir/Contrapicat absolut